Doriti o masina de calitate? Va stam la dispozitie.
0748-772.604
Disponibili pe WhatsApp si Viber
WhatsApp:0748-772.604
Viber:0748-772.604
Conditii
Conditii Napoca rent a car

Tarifele de inchieriere ale societatii nostre de închirieri masini Cluj sunt acelea pe care le gasiti in tabel la data inchirierii masini , tarifele se calculeaza pe zi , adica 24 de ore. Clientului care apeleaza la societatea noastra de inchirieri auto ii se mai percepe o suma de garantie in valoare de 100 euro pentru autoturismele care sunt utilizate in interiorul tarii , iar in afara tarii 200 euro,in aceelasi timp clientul va suporta cheltuieli de taxa de drum , autostrada , vigneta , acolo unde este nevoie.

Autoturismul se preda clientului cu nivelul de combustibil maxim , clientul este obligat sa predea masina cu acelasi nivel de combustibil,in caz contrar se percepe o taxa de 2 euro/litru. Plata amenzilor primite pe perioada in care clientul a folosit masina vor fi suportate de catre client.

Clientul are obligatia de a inapoia masina la data si ora stabilita in contractual semnat la inchirierea autoturismului , in ca zul unei intarzieri de la 3-24 de ore clientului ii se va percepe o taxa echivalenta cu suma incasata pentru 24 de ore,adica o zi. Totodata clinetul are obligatia de a preda autoturismul in aceeasi stare estetica si tehnica in care a fost inchiriat , cosmetizarea autoturismului este obilgatorie la predarea acestuia , altfel societatea nostra percepe o suma de cosmetizare de 10 euro.

In cazul in care clientul nu preda masina la data si ora stabilita , si nu anunta pentru prelungirea contractului de inchiriere , inchiriatorul se oblige sa anunte autoriltatile politie romane pentru a declara masina disparuta si pentrua face o plangere. De asemenea societatea noastra rent a car cluj/ închirieri auto Cluj vine cu oferte foarte atractive tocmai în dorinta de a deveni partenerul vostru de încredere.

Prin ofertele noastre am atras un portofoliu mare de clienti interesati sa închirieze masini bune la preturi ieftine , asadar va asteptam si pe dumneavoastra sa profitati de ofertele noastre rent a car Cluj. Împreuna speram ca vom gasi cea mai buna solutie pentru a va satisface cerintele , societatea noastra de închirieri masini exceleaza în flelxibilitate si seriozitate.